Header - interaktiv touch skjerm møterom næringsliv - Interactive Norway

Det er på tide å ta norske møterom inn i det 21. århundret. Millenialsgenerasjonen er på vei inn i bedriftsnorge, og forventningene til interaktivitet og samhandling bare stiger og stiger. Oppdag våre løsninger fra SMART og Prowise til møterommet ditt.

SMART kapp iQ intro

SMART kapp iQ -

Skjerm og digital tavle i ett

 

SMART kapp iQ er så avansert at den er enkel. Den skrur seg på automatisk når du kommer inn i rommet, og det er bare å plukke opp pennen og begynne å skrive på den digitale tavla. Notatene dine kan du dele live med andre, og de kan følge med og bidra fra sine egne digitale enheter. Notatene kan du med enkelt lagre til senere, både på din egen device og direkte på tavla.

Ett trykk, og vips har kapp iQ blitt til en berøringsskjerm med fantastisk, sylskarpt 4K-bilde. Bruk den til å vise presentasjoner, excel-ark, pdf-dokumenter, eller hva du måtte ønske. Du kan selvsagt bruke pennene også i skjermmodus.

Prowise intro

Brukervennlige Prowise -

Alt du trenger i et vanlig møterom

 

Bruker du whiteboard eller tavle i møterommet ditt? Trenger du også muligheten til å vise presentasjoner og video i høy bildekvalitet og med god lyd? Og ønsker du i tillegg å kunne gjøre notater og skrible inn i presentasjoner, nettsider, bilder eller andre dokumenter?

Med Prowise har du alle disse mulighetene! Skjermen har lav brukerterskel, trenger bare strøm og nettilkobling, og leveres med hele 5 års garanti! Perfekt for det vanlige møterommet.

Nureva, intro

Nureva Span System -

En interaktiv idé-vegg

 

Samhandlingssystemet Nureva Span gjør en vegg om til et interaktivt digitalt samhandlingssystem. Du kan koble sammen inntil 3 stykker, og få hele 9 meter sammenhengende interaktiv vegg.

Ved hjelp av Span programvaren får du interaktiv, skybasert programvare som fyller hele veggen, og samtidig erstatter whiteboard, flippover og Post-It lapper. Perfekt for deg som jobber etter LEAN-metoden!

SMART kapp intro

SMART kapp -

En digital flipover

 

Har du noen gang tatt bilde av notatene på en flipover eller et whiteboard for å spare det til senere? Eller irritert deg over arkene på flipoveren og måttet skrive dem av på datamaskinen? Det trenger du ikke med SMART kapp.

SMART kapp er nemlig en digital versjon av de hjelpemiddelene som finnes i omtrent alle norske møterom, flipover og whiteboard. Du jobber på SMART kapp som du vanligvis ville gjort på de tradisjonelle løsningene, men med SMART kapp kan du enkelt gjøre notatene digitale ved å scanne den tilhørende QR-koden. Del notatene live med andre, og lagre dem på en minnepenn eller på din egen device. Kjempeenkelt – og helt genialt!

Lydplanke, intro

Få med deg alt

med Nureva sitt lydsystem

 

Med 8 192 virtuelle mikrofoner er Nureva sitt HDL300 lydsystem blant de beste lydløsningene for møterom på markedet. Den evner å plukke opp og filtrere hver eneste lydkilde i rommet, slik at eksterne møtedeltakere hører lyden så godt at de føler de er tilstede i rommet.

Det elegante designet og den naturlige lydopplevelsen gjør Nureva HDL300 til et må-ha-produkt for alle møterom der video- og telefonkonferanse blir hyppig brukt.

Vi hjelper deg med å finne riktig løsning!

Scroll til toppen