Referanser

Etter mer enn ti år som aktør i bransjen, har vi solid erfaring med interaktivitet i både klasserom og møterom. Her kan du se noen av bedriftene og kommunene som har valgt våre løsninger, og lese utvalgte kundehistorier.

Takk for tilliten! Dette er noen av kommunene som har valgt våre løsninger:

Tillit
Tillit2
Kirkeng, testemonial forside

SMART i alle klasserom på Kirkeng skole

Høsten 2014 startet byggingen av helt nye Kirkeng skole i Rakkestad. I det nye og moderne bygget ble alle klasserom utstyrt med interaktive flatskjermer av typen SMART 6065 med kapp iQ.

«Infrastruktur og gode IT-løsninger var viktig for oss ansatte etter mange år med dårlig kapasitet og lite utstyr. Skjermer var noe vi hadde luktet på en stund, og etter å ha vært i kontakt med flere leverandører og merker ble det tydelig at SMART-skjermene best tilfredsstilte våre behov»

Det forteller assisterende rektor ved Kirkeng skole, Ann Helen Aabogen Haugaard. Vi stilte Ann Helen fem kjappe spørsmål om produktutvalget, skjermene og bruken av dem.

Prowise, oppdal skole1

Oppdal falt for nederlandske Prowise

Da Oppdalsskolen skulle fornyes begynte de ansvarlige, med rektor Kjell Jørstad Braut i spissen, jakten på den ultimate interaktive løsningen. Hovedkriteriene var at løsningen skulle være skybasert, nytenkende og brukervennlig. Etter å ha møtt Interactive Norway på ei messe, falt Kjell pladask for de interaktive skjermene fra nederlanske Prowise.

Prowise-skjermene har fungert fra første stund – de er enkle å bruke og enkle å forstå. Opplæringen vi fikk av Eirik (produktsjef for Prowise og utdannet pedagog, red. anm.) vise oss enda flere muligheter og lærerne har vært entydig positive hele veien.

Vi stilte ham åtte kjappe spørsmål om hvorfor valget falt på Prowise.

Elevene på Askim ungdomsskole svarer

Den 19. august 2013 møtte 550 ungdomsskoleelever i Askim opp til et nytt skoleår. Første skoledag er alltid spennende, for både elever og lærere, men for ungdommene i Askim var nok denne skolestarten ekstra spennende. En ny skolebygning stod klar, og gamle Askim ungdomsskole var byttet ut med et nytt, hypermoderne skolebygg.

Det er mye lettere å få med alle elevene når den gamle tavla er byttet ut med SMART. Når vi skal ha håndsopprekning er det ikke alle som tør å rekke opp hånden og da er det mye lettere å sende svaret til tavla via iphonen eller ipaden, og da blir på en måte alle med i timen.

Vi snakket med både elever og lærere om SMART Board-bruken i deres klasserom.

SMART i nyhetene

«Variasjon er konge», Moderne Utdanning – desember 2015
«Krüse Smith tar digital samhandling på alvor», Building SMART Norge – juni 2015
«Spotlight on Krüse Smith – Big Room and Concurrent Engineering», SMART blogg  – mai 2015
«Digital hverdag i en moderne skole», Brøttum skole, Ringsaker kommune – mars 2015
«BIM på HD/4K-skjerm», Norsk VVS – februar 2015
«Vi vil være i front på BIM-prosjektering», Norsk VVS – februar 2015

Scroll til toppen