SMART - Interaktive løsninger for naturlig læring

Tenk om læring inne i klasserommet, kunne være like naturlig som læring utenfor? Det kan det! SMART lager løsninger der elevenes samhandling og læringsutbytte står i fokus.

Elevstyrt smart kapp iQ

Skjerm eller tavle -

hva skal du velge?

Valg av interaktiv løsning avhenger selvsagt av både romtype, størrelse på klasserommet, budsjett, behov og så videre. God rådgivning i forhold til dette valget er dermed vanskelig å gi uten å først være klar over forutsetningene for rommet løsningen skal plasseres i. Allikevel er det én ting som er helt sikkert: Skjermer lever lenger.

Interaktive skjermer fra SMART er laget med proffkvalitet. Det betyr at levetiden på skjermen strekker seg til hele 50 000 timer, noe som tilsvarer cirka åtte års bruk i et klasserom. Projektorer må som regel skiftes ut etter 5000 brukstimer. Skjermene har heller ingen lyspære som må skiftes, mens en projektors lyspære må byttes to ganger i løpet av levetiden. Det lønner seg altså å investere i en interaktiv skjerm!

Kirkeng, testemonial forside

Kirkeng har SMART-skjermer i alle klasserom

Høsten 2014 startet byggingen av helt nye Kirkeng skole i Rakkestad. I det nye og moderne bygget ble alle klasserom utstyrt med interaktive flatskjermer av typen SMART 6065 med kapp iQ.

«Infrastruktur og gode IT-løsninger var viktig for oss ansatte etter mange år med dårlig kapasitet og lite utstyr. Skjermer var noe vi hadde luktet på en stund, og etter å ha vært i kontakt med flere leverandører og merker ble det tydelig at SMART-skjermene best tilfredsstilte våre behov»

Det forteller assisterende rektor ved Kirkeng skole, Ann Helen Aabogen Haugaard. Vi stilte Ann Helen fem kjappe spørsmål om produktutvalget, skjermene og bruken av dem.

SMART learning suite

NYHET:

SMART Learning suite - alt på ett sted!

Nå har SMART samlet verdens beste programvare innen utdanning på ett sted! Lisensieringen er forenklet, slik at du nå bare trenger én lisens. Det betyr at du får tilgang til både SMART Notebook, amp og LAB – alt du trenger for å maksimere interaksjon og samhandling mellom lærere, elever og enhetene de jobber på.

SMART 6075

Nå er den her:

75'' interaktiv skjerm!

Endelig har en av verdens beste flatskjermer for utdanning blitt større! Vi vet de er mange som har ventet på dette, og endelig er den altså her: SMART 6075!

Scroll til toppen