Kurs, Prowise, skole, Interactive Norway

Interaktive skjermer fra SMART

Den nye generasjonen SMART Board er utviklet med det beste innen samhandlingsteknologi, basert på 25 års erfaring som den ledende leverandøren i bransjen. De nye interaktive flatskjermene fra SMART skaper en unik og naturlig læringsopplevelse, for både elever og lærere.

6000

SMART 6000-serie

Det beste til klasserommet ditt! 6000-serien fra SMART er helt unik. Kort fortalt: Fantastisk touchopplevelse, superskarpt bilde med 4K UHD-oppløsning og enkel bruk med smarte penner. 6000-serien er intuitiv og enkel å bruke, og bidrar til forbedret læring, samhandling og enklere deling i klasserommet.

Fordi SMART utvikler denne serien i proffkvalitet, har den en levetid på hele 55 000 timer. Det tilsvarer cirka åtte års klasseromsbruk, så nedetid trenger du ikke å tenke på med denne skjermen. I tillegg har SMART sin helt egen touchteknologi som heter Object Awareness, som gjør at skjermen skjønner forskjell på pennen som skriver, hånden din som visker ut og fingrene dine som sveiper, zoomer eller flytter.

Skjermen kommer i 65 og (endelig!) 75 tommer. Hver skjerm inkluderer en SMART Learning Suite programvarelisens. 6000-serien kan enkelt oppgraderes med kapp iQ-modulen.

smart-kapp-iq-edu

Helt nye SMART kapp iQ EDU

SMART kapp iQ EDU er en totalløsning som består av 6000-serien og en innstikksmodul som gir deg en digital tavle med uendelige muligheter. Nå selges denne totalløsningen, med 5 års garanti inkludert, til en pris så lav at det er billigere enn å kjøpe skjermen alene!

Den digitale tavla fungerer akkurat like enkelt som en vanlig tavle, plukk og pennen og skriv på den. Men i tillegg lar kapp iQ deg lagre tavleinnholdet og dele det via en link til hvem du vil. Og ikke nok med det, tavleinnholdet kan til og med deles med andre enheter i sanntid. Del tavleinnholdet med elevene, og de kan skrive rett opp på tavla fra sine egne enheter – uansett hvor de befinner seg.

Med den helt nye SMART kapp iQ EDU får du blant annet tilgang til nettleser, Notebook, Amp og Lab direkte fra tavla – helt uten å måtte koble til en pc. I tillegg kan du nå speile elevenes enheter direkte opp på tavla!

Elevstyrt smart kapp iQ

Gi skjermen ekstra iQ!

SMART kapp iQ kan velges som et tilleggsmodul til 6065- og 6075-skjermene. Med denne modulen transformeres skjermen fra å være en interaktiv touchskjerm, til å bli en interaktiv touchskjerm med innebygget digital tavle! Den digitale tavla fungerer akkurat like enkelt som en vanlig tavle, plukk og pennen og skriv på den. Men i tillegg lar kapp iQ deg lagre tavleinnholdet og dele det via en link til hvem du vil. Og ikke nok med det, tavleinnholdet kan til og med deles med andre enheter i sanntid. Del tavleinnholdet med elevene, og de kan skrive rett opp på tavla fra sine egne enheter – uansett hvor de befinner seg.

Nøkkelegenskaper:

  • Plug-and-play. Skjermen er klar når du er klar, den skrur seg automatisk på når du går inn i rommet.
  • Fra skjerm til tavle. Man skifter enkelt mellom skjermmodus og tavlemodus.
  • SMART kapp app. Koble til enheten din med qr-koden på skjermen. Inviter opptil 250 elever til å dele innholdet og bidra på tavlen i sanntid.
  • Del innholdet. Start en undervisningsøkt med å scanne qr-koden og sende linken til elevene, ta skjermbilder underveis for å lagre
  • Start der du slapp. Alle lagrede skjermbilder kan plukkes opp igjen ved en senere anledning, slik at du kan fortsette arbeidet.
  • Masse plass. Den nye panoramafunksjonen gir deg mye mer plass å jobbe på. Bare sveip til siden for mer tavleplass.
SMART mer info
SMART demo
Stort bilde, SMART kapp iQ

SMART 4000-serie

Enkel skjerm, enkel hverdag!

4000-serien fra SMART er en solid og enkel touchskjerm med enkel funksjonalitet. Skjermen er i HD og har spesiallaget glass som gir veldig lite gjenskinn og er behagelig å bruke fingrene på, og som skaper en naturlig touchopplevelse. Med sine åtte touchpunkter kan flere elver bruke touchskjermen til å samarbeide og løse oppgaver samtidig.

SMART 4000-skjermene passe uansett lærestil eller klasseromsutforming. Enten klasserommet ditt trenger en erstatter for tavlen i foran i klasserommet, eller en skjerm til samarbeid på grupperom eller i annet fellesareal, er 4000-serien et godt og rimelig alternativ.

En lisens til SMART Learning Suite levere sammen med skjermen.

Scroll til toppen